Kandidaten

Onze manier van werken kenmerkt zich door een persoonlijke en enthousiaste benadering. Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze professionals. Door een persoonlijk gesprek met een van onze gespecialiseerde adviseurs komen wij graag met u in contact. Uw ambities, carrièrekansen en ontwikkeling staan bij ons voorop. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste uitdagingen krijgt.

Select Professionals beschikt over een groot netwerk en heeft een breed aanbod aan vacatures binnen het sociale domein. Bent u op zoek naar een tijdelijke opdracht? Of gaat uw voorkeur uit naar een vaste functie? Iedere dag krijgt Select Professionals nieuwe en uitdagende vacatures binnen. Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Tevens werken wij ook graag samen met freelancers. We hebben een groot netwerk bij toonaangevende organisaties in heel Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar win-win situaties. Een open en transparante communicatie staat bij ons hoog in het vaandel.