Werkgevers

Op zoek naar hoog opgeleide en ervaren professionals op HBO- en Universitair niveau, die direct inzetbaar zijn? Wij bieden u de uitkomst op het gebied van personeel voor onder andere projectmatige, tijdelijke, maar ook langdurige functies/opdrachten.

Door onze expertise en ervaring weten we snel een juiste selectie van kandidaten aan te bieden. Onze ambitieuze en positief ingestelde Select Professionals kenmerken zich door flexibiliteit, resultaatgerichtheid, mensgerichtheid en een hoge mate van inzet. Deze eigenschappen maken dat u er altijd vanuit kunt gaan, dat de opdracht optimaal wordt uitgevoerd. Uiteraard binnen de doelstelling en het tijdpad dat hiervoor is uitgezet.

Select Professionals helpt haar klanten door het inschakelen van de geselecteerde kandidaten die, qua kennis én qua persoonlijkheid, uitstekend aansluiten op de wensen en behoeften van de desbetreffende functie en werkzaamheden bij de opdrachtgever.

Vindt u een snelle terugkoppeling ook zo belangrijk?

Dan bent u bij Select Professionals aan het juiste adres! Na aanvraag van uw opdracht wordt er ten alle tijden binnen 48 uur een selectie gemaakt van kandidaten en sturen wij u een aantal profielen door om voor u de beste match te maken.